Liiketoimintaprosesseihin tarjottavat palvelut

Tiedon palvelut liiketoimintaprosesseihin auttavat alkuun matkalla pilveen.

Onko liiketoimintasi muututtava ketterämmäsi hyödyntääksesi markkinamahdollisuuksia? Etsitkö uusia, innovatiivisia keinoja tuoton lisäykseen? Yrityksille on tarjolla yhä enemmän erilaisia pilvipalveluja. Tieto on kumppanisi liiketoiminnan muutoksessa.

Visiosta toteutukseen

Tieto on asiantuntija, joka osaa siirtää mutkikkaatkin toiminnot pilveen.

Tiedon pilvikonsultit auttavat tekemään oikeita päätöksiä, millainen pilvi kannattaa valita. Aluksi arvioimme palvelujesi ja prosessiesi nykytilan, jotta voimme laatia “tiekartan”, suunnitelman pilveen menosta. Yhdessä teemme konkreettisen suunnitelman, mitä, milloin ja miten siirretään pilveen.

Tieto uudistaa pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen lipunmyynti- ja tietojärjestelmää. Joukkoliikenneoperaattori saa edistyksellisen, uuden sukupolven järjestelmän, jonka avulla tarjota parempaa palvelua ja ajankohtaisempaa tietoa. Matkustaja voi seurata joukkoliikennevälineen kulkua tosiajassa pysäkkinäytöllä, tietokoneella tai älypuhelimella. Matkustajaviestinnän lisäksi järjestelmä parantaa liikenteenvalvontaa, joukkoliikenteen suunnittelua, taloudellista suunnittelua ja laadunhallintaa. Se parantaa myös bussiliikenteen tehokkuutta, kun busseille voidaan antaa etuoikeuksia liikennevaloissa. Lue lisää älykkäistä liikenneratkaisuista.

Rationalisoitko jatkuvasti taloushallinnon prosessejasi ja sopeudut liiketoimintaympäristön muutoksiin? Tiedon Business Information eXchange (BIX) on modulaarinen palvelualusta, joka helpottaa koko talouden arvoketjun automatisointia. Palvelut kattavat erilaiset B2B-viestinvälitystarpeet, kuten e-kaupankäynnin, e-laskutuksen ja pankkiyhteydet. BIX-ratkaisuilla asiakkaamme integroituvat ulkoisten kumppaniensa, kuten asiakkaiden, toimittajien, talouspalveluiden tarjoajien ja viranomaisten järjestelmiin. Lue lisää BIX-palveluista.

Oletko valmis aloittamaan matkasi pilveen? Ota yhteys, kerromme lisää.

 

 
Share