Tieto Dynamic Landscape for Databases

– ytimenä Oracle SuperCluster

Luotettavat, skaalautuvat ja entistä kustannustehokkaammat tietokannat ovat ratkaisevassa asemassa tämän päivän liiketoiminnassa. Liiketoimintakriittisen datan määrä kasvaa joka päivä, ja sen hallinta ja analysointi liiketoimintaetujen luomiseksi edellyttää uutta ajattelua.

Yritysten on perinteisesti pitänyt investoida paljon rahaa tietokantaratkaisuihinsa, jotta kerätystä datasta saadaan tosiaikaista hyötyä nykypäivän “aina avoinna” olevassa liiketoimintaympäristössä. Laitteistoinvestoinnit, korkeat lisenssimaksut, hidas käyttöönotto ja jäykkä skaalautuvuus tuovat haasteita. Suurimittaiset sisäiset ja useimmat ulkoistetut tietokannat ovat sekä hankalia että kalliita.

Tässä on tilaisuus tehdä muutos.

Tieto Dynamic Landscape for Databases on skaalautuva yksityisen pilven ratkaisu liiketoimintakriittisiin tietokantaympäristöihin. Se on optimoitu Oraclen teknologioita varten. Palvelu toimitetaan Tiedon pohjoismaisista palvelinkeskuksista, ja se skaalautuu päivittäisiin tarpeisiisi.

 
Tieto Dynamic Landscape

Ensimmäisenä Tiedolta: lisenssit palveluna

Lisenssien hallinta ja niiden kustannukset ovat yritysten tietokantavastaavien pysyvä päänsärky. Tieto Dynamic Landscape vapauttaa lisenssimurheista. Voit sisällyttää lisenssit Tiedon tarjoamaan palvelupakettiin, käyttää omia lisenssejäsi tai yhdistellä näitä vaihtoehtoja sen mukaan, millaisia sopimuksia sinulla on.

Näin voit alentaa lisenssikulujasi jopa 50 prosenttia.

Ainutlaatuisia etuja liiketoimintaan

Tieto Dynamic Landscape on Pohjoismaiden markkinoiden ainoa yksityisen pilven ratkaisu, jossa käytetään Oraclen järjestelmiä toimitettuina pohjoismaisista palvelinkeskuksista. Ratkaisu on suunniteltu yhteistyössä Oraclen kanssa ja on ainoa Oracle-pilviratkaisu, jossa toimittaja tarjoaa hallintalisenssit koko alustalle. Voit rakentaa keskitetyn, konsolidoidun hallinta-alustan, joka alentaa toimituskuluja, toimii kaikkialla standardoidusti, lisää automaatiota ja parantaa palvelun laatua.

Koska Tieto Dynamic Landscape on pilviratkaisu, saat korkeaa käytettävyyttä järkevään hintaan, skaalautuvuutta muuttuviin tarpeisiin vain tuntien kuluessa, nopeammat palautus- ja palautumisajat ja erityisesti pilvipalveluja varten suunnitellut, alan parhaat turvallisuusvaihtoehdot. Sopimukseen kuuluu automaattisesti se, että tietokantasi toimivat aina uusimmilla teknologioilla.

Lisenssien optimointi, 30 prosenttia alemmat tallennuskapasiteettikustannukset, turvapäivitykset sisällytettyinä sopimukseen, pitkälle viety automaatio, eri palvelutasovaihtoehdot ja laskutus vain käytön mukaan, jolla muutat kiinteät kulut muuttuviksi, voivat yhdessä tuotaa tietokannallesi jopa 50 prosenttia alemman omistamisen kokonaiskustannuksen (TCO).

 
TCO reduction

 

Kiinnostaako Oracle-tietokantojesi siirto pilveen ja nykyisten kustannusten puolittaminen? Lue lisää Tieto Dynamic Landscapesta ja ota yhteyttä.

 
 
Share

Ota yhteyttä

Matti Hartikainen
Lead product manager
+358407130710
matti.hartikainen@tieto.com