Tieto Enterprise Cloud Orchestrator

Teollisella IT:llä digitaaliseen liiketoimintaan

Kun yhteiskunnan digitalisoituminen etenee, kuluttajien käyttäytymisessä ja tarpeissa on tapahtumassa radikaali muutos. Kuluttajat odottavat uusia, innovatiivisia palveluja nopeammin, edellyttävät niiltä erinomaista käyttäjäkokemusta ja haluavat niiden olevan käytettävissä milloin hyvänsä ja millä tahansa laitteella.

Tieto Enterprise Cloud Orchestrator tuo muutoksen siihen, miten yrityksesi kehittää, käyttää ja ylläpitää sovelluksia. Teollistamalla IT:n innovoit nopeammin, saat uudet palvelut käyttöön alemmin kustannuksin ja optimoit liiketoiminnan suorituskyvyn.

 

Kaikki liiketoiminta digitalisoituu

Jokainen yritys on nykypäivänä digitaalinen yritys. Paine innovoida nopeammin vähemmin resurssein ja entistä joustavammin on kova. Uusia haasteita on koko joukko.

Perinteiset tietotekniikkamallit eivät pärjää nykyisessä nopeatempoisessa liiketoimintaympäristössä. Organisaatioiden tulee uudistaa sovelluskehityskäytäntönsä ja toimintatapansa voidakseen kilpailla tarvittavan nopeasti ja ketterästi.

Tiedon ratkaisu

Tieto Enterprise Cloud Orchestrator on vastaus jokaisen yrityksen kohtaamiin digitalisaatiohaasteisiin. Palvelu sisältää:

 
 • Kokonaisvaltaisen sovellusten elinkaarenhallinnan
 • Automatisoidun infrastruktuurin ja alustoen käyttöönoton 

Tieto Enterprise Cloud Orchestrator nopeuttaa kehitystyötä ja sovellusten julkaisua monitoimittajaympäristössä automatisoimalla ja teollistamalla IT-prosesseja vähemmin kustannuksin ja paremmalla laatutasolla.

Ratkaisumme lähentää IT:n ja liiketoiminnan toisiinsa ja mahdollistaa uusien digitaalisten palvelujen innovoinnin nopeammin ja ketterämmin.

Kasvata liiketoimintaa ja säästä rahaa

Tieto Enterprise Cloud Orchestratorin avulla

 1. KASVATAT 
  liiketoimintaa saamalla uudet palvelut käyttöön nopeammin
   
 2. DIGITALISOIT
  sovellusten elinkaaren aikaiset prosessit teollisen IT:n ansiosta

   
 3. OPTIMOIT 
  liiketoiminnan suorituskyvyn

Asiakasympäristöistä saadun kokemuksen mukaan Tieto Enterprise Cloud Orchestrator lisää liiketoiminnan suorituskykyä jopa 20 prosenttia ja prosessien tehokkuutta jopa 40 prosenttia. Samalla ICT:n suorituskyky voi kasvaa jopa 40 prosenttia.

Grow, digitalize, optimize
 

Voit lukea aiheesta tarkemmin täältä >>>

Lisäarvoa kaikille sidosryhmille

Tieto Enterprise Cloud Orchestrator tuo IT:n ja liiketoiminnan lähemmäs toisiaan. Näin yritys pysyy digitaalisten markkinoidensa mukana tähtäimessään olla aina nopeampi, älykkäämpi ja kustannustehokkaampi kuin kilpailijat.

TECO for CEO

Oletko toimitusjohtaja tai yrityksen omistaja?

“Palvelumme tuo liiketoimintaasi ketteryyttä ja kasvua lyhentämällä aikaa ideasta toimivaan palveluun.”

 
 
 
 
TECO for CIO

Oletko tietohallintojohtaja?

“Palvelu tarjoaa organisaatiollesi standardoidun, turvallisen ja tehokkaan palvelualustan tulevaisuuden liiketoimia varten automatisoimalla sovelluskehityksen IT-operaatiot ja takaamalla vakaan tuotannon.”

 

 
 
 
TECO for developer

Oletko kehittäjä?

“Cloud Orchestrator tarjoaa avoimen ja ketterän pilvikehitysekosysteemin, jossa kehität sovellukset nopeasti ja kustannustehokkaasti sekä automatisoit julkaisujen ja testauksen hallinnan.” Katso demo.

 

Haluatko tietää lisää?

Lue white paperimme Digitalize your business by industrializing IT.

Katso Niraj Soodin videoesitys.

Tapaa joku Enterprise Cloud Orchestrator -konsulteistamme.

Share