Älykäs liikennejärjestelmä

Tehokkaan ja ekologisen liikennesuunnittelun perusta on ajantasainen informaatio. Matkustajat arvostavat sujuvaa liikkumista kaupungissa eri liikennevälineitä käyttäen, tehokasta ajanhallintaa ja palvelujen helppoa saatavuutta. Liikenneratkaisumme tuovat tehoa ja joustavuutta joukkoliikenteeseen.

Joukkoliikennepalvelumme soveltuu erilaisiin tarpeisiin. Avointen rajapintojen ansiosta integrointi uusiin palveluihin ja muiden operaattoreiden järjestelmiin on helppoa.

Tarjoamme julkisen liikenteen operaattoreille kokonaisjärjestelmää. Hoidamme resurssit, tuen ja asiakasneuvonnan sekä pidämme järjestelmän jatkuvasti ajan tasalla. Palvelu tukee joukkoliikenteen operatiivista toiminnanohjausta. Palvelu toimitetaan avaimet käteen -periaatteella.

Palvelu on skaalautuva, mikä helpottaa joukkoliikenteen operointia sekä lippu- ja informaatiojärjestelmän hallintaa. Ympärivuorokautinen tuki, help desk ja ylläpitopalvelut, samoin kuin kapasiteettipalvelu, kuuluvat pakettiin.

Tosiaikaista tietoa älypuhelimella

Palvelu tarjoaa matkustajille tosiaikaista tietoa reiteistä, aikatauluista ja liikennehäiriöistä avointen rajapintojen kautta.

Lipun osto ja matkojen hallinta käy helposti internetin ja mobiilipalvelujen avulla. Verkkopalvelut ovat olennainen osa julkisen liikenteen palveluja. Esimerkiksi matkakorttia ei tulevaisuudessa enää tarvita – matkustaja ostaa lippunsa ja ottaa yhteyden asiakaspalveluun mobiililaitteellaan.

Katso lyhyitä videoita siitä, miten tosiaikainen tiedonvälitys ja liikkuvuus muuttaa matkustajakokemusta.

Automaattinen mobiililipun osto

 

Tosiaikainen aikataulu taskussa – Beacon

 

Share

Ota yhteyttä

Mika Mäkirinta
Lead Business Consultant
mika.makirinta@tieto.com