Sovelluspalvelut

Sovelluspalvelut uudistavat sovellukset digitaalisen maailman vaatimuksiin. Kattavat sovelluspalvelut mahdollistavat kasvun, tehokkuuden ja disruptiot. Hyvin järjestetty, tulevaisuuden huomioon ottava sovelluskokonaisuus varmistaa, että luot, optimoit, lopetat ja hyödynnät oikeita sovelluksia oikealla tavalla. Sovelluskehitys ja -hallinta vapauttavat aikaa ja rahaa perinteisistä ratkaisuista uusien, nopeassa tahdissa julkaistavien digitaalisten sovellusten luomiseen.
tieto-ms-img-application_services_548.jpg

Asiakaskäyttäytymisen ja teknologian muutokset muuttavat myös kilpailukyky- ja erottautumistekijöitä. Nykyään on kokeiltava uusia teknologioita ja palveluja samalla turvaten olemassa olevan liiketoiminnan jatkuvuus. Olennaista on se, miten yhtä aikaa vapauttaa henkilöresursseja kehitykseen ja alentaa perinteisten järjestelmien ylläpitokuluja.

45-vuotisella kokemuksella siitä, miten rahaa ja henkilöpanoksia ohjataan perinteisistä ratkaisuista teollisiin ICT-ratkaisuihin Tieto varmistaa liiketoimintasi jatkuvuuden ja tuottavuuden. Omien kykyjemme ja immateriaalioikeuksiemme lisäksi tuomme peliin parempaa kehityksen ja tuotannon yhteistyötä, kumppaneita ja asiakaskokemuksen hallintaa, jotta olisimme paras pohjoismainen kumppanisi sovellusten modernisoijaksi.

  • Kokemus vapauttaa rahaa ja ihmisiä perinteisistä ratkaisuista
  • Teollinen ICT takaa liiketoiminnan jatkuvuuden ja tuottavuuden
  • Kyvyt ja immateriaalioikeudet
  • Kehityksen ja tuotannon yhteispelin, kumppanien ja asiakaskokemuksen hallinnan yhdistäminen parhaaksi pohjoismaiseksi sovellusuudistajaksi
Share