Analytiikka

Analytiikalla parempaan liiketoimintatiedon hallintaan

Yhtä asiakasta tai yhtä asiointikertaa koskevien päätösten automatisointi jalostaa analytiikan tuottamista oivalluksista liiketoiminnalle merkityksellisiä toimenpiteitä. Ja näin auttavat saamaan, palvelemaan ja pitämään asiakkaita.

Perinteisiä taaksepäin katsovia liiketoimintatiedon hallinnan (BI, Business Intelligence) järjestelmiä hyödyntävän digitaalisen liiketoiminnan harjoittaminen “miten pärjäämme” -pohjalta ei enää riitä. Kun muutosvauhti on nykymaailmassa nopeaa, asiakkaiden vaatimukset muuttuvat jatkuvasti ja kilpailija on vain yhden klikkauksen päässä, yritysten on varauduttava automatisoimaan päätöksentekoaan – eli poistamaan yhtälöstä ihmistyöpanoksen sieltä, missä järkevää.

Jalosta tieto hyödykkeeksi

Sinun menestyksesi on tärkein tunnuslukumme. Autamme yritystäsi saamaan todellista liikearvoa jalostamalla tietoa arvokkaaksi hyödykkeeksi. Olemassa olevaa tietoa tulee analysoida, jotta siitä saadaan uusia ideoita ja oivalluksia.

Pilvianalytiikka

Pilvianalytiikka on tullut jäädäkseen. Kumppanuutemme Birstin ja Microsoftin kanssa tarjoaa yrityksellesi ainutlaatuiset mahdollisuudet siirtyä pilviaikakauteen yhdessä Tiedon kanssa. Pilvianalytiikka antaa käsitteille ketteryys ja luotettavuus aivan uuden merkityksen. Tutki, mitä sinun yrityksesi tietovarastosta voi saada irti! Vain parissa viikossa olet valmis ryhtymään toimiin.

Miten toimitamme?

Todellisia tuloksia syntyy liiketoiminnassa innovaatioista. Tiedon osaamiskeskittymät panostavat jatkuvasti innovatiivisiin teknologioihin ja kyvykkyyksiin läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppanien kanssa.

Yli 400 kokoaikaista BI-asiantuntijaamme kuudessa maassa ovat menestyksellisesti toteuttaneet jo yli 300 projektia. Ykköstavoitteemme on toimittaa laadukkaita, kustannustehokkaita ja asiakaslähtöisiä palveluja ja ratkaisuja. Tähän pääsemme globaalilla toimitusmallillamme, jossa yhdistyvät vahva toimialatuntemus ja paikallisten sekä ulkoistusasiantuntijoidemme osaaminen.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

 
Share

Ota yhteyttä

Sanna Keskioja
Head of Analytics, Business Analytics
Teemu Hämäläinen
Manager, Cognitive Analytics
Venni väestöennuste kunnille Tieran puitesopimuspalveluna