Oracle-sovellukset yrityskäyttöön

Oraclen Certified Advantage Partnerina tarjoamme Oraclen toteutus-, räätälöinti-, lisä-, integrointi- ja hallinnointipalveluja.

Suuryrityksen tai julkishallinnon Enterprise-sovellukset ovat organisaation todellinen sydän ja yksi merkittävimmistä erottautumistekijöistä kilpailijoihin nähden. Jotta varmistat hyödyntäväsi kaikki mahdollisuudet, tutustu Tiedon Oracle-maailmaan tarjoamiin lisäarvoihin ja etuihin.

Meillä on yli 20 vuoden kokemus Oraclen teknologioista sekä hyvä toimialatuntemus useimmilta toimialoilta. Näiden avulla myös sinun organisaatiosi saavuttaa etuja. Yhdistämme oman syvällisen toiminnallisen ja teknisen asiantuntemuksemme moniin Oraclen sovelluksiin, väliohjelmistoihin ja ydinteknologioihin. Varmistaaksemme, että tuotamme lisäarvoa liiketoiminnallesi näkyvällä tavalla, olemme sisällyttäneet Oracle-osaamisemme ja -kokemuksemme omiin toimituskäytäntöihimme ja -metodeihimme. Pystymme lisäksi toimittamaan palvelut erilaisina paikallisten, nearshore- ja offshore-ratkaisujen yhdistelminä valintasi mukaan.

Valitse kumppani, joka pystyy toimittamaan innovatiivisia IT-ratkaisuja kilpailuetusi tukemiseen.

Oracle-ratkaisujamme

Tieto on asiantuntija seuraavien Oracle-ratkaisujen toteutuksessa, räätälöinnissä, lisäpalveluissa, integroinnissa ja hallinnointipalveluissa:

  • eBusiness Suite (ERP)
  • Siebel asiakashallinta (CRM)
  • Oracle Transportation Management (OTM), saatavissa myös palveluna (OTM-as-a-Service)
  • Asiakaskohtaisten sovellusten kehitys Oraclen Application Development Frameworkin (ADF) pohjalle
  • Sovellushallinta

InFuse – miten toimitame Oracle Fusionin

Viimeisintä uutta arvon tuottamisessa liiketoiminnallesi edustaa tietämyksemme Oracle Fusionista. Olemme paketoineet osaamisemme täydelliseksi ohjeistuksen, metodit ja mallit käsittäväksi kokonaisuudeksi, jolla varmistat kaiken tarvittavan tuen Oracle Fusionin käyttöönottoon. Lisätietoa InFusesta on tämän sivun oikeassa palstassa kohdassa Lue lisää.

Pitkäaikainen kumppanuus

Tiedolla on Oraclen Partner-status vuodesta 1999, ja olemme maailmanlaajuinen korkeimman tason kumppani. Oraclen kumppanina ymmärrämme jatkuvan teknisen osaamisen kehittämisen tärkeyden.

Kumppanuudesta koituu sinulle seuraavia etuja:

  • Lisäät liiketoiminnan tehokkuutta
  • Alennat kustannuksia
  • Parannat asiakaskeskeisyyttä automatisoimalla ja yksinkertaistamalla jokapäiväisiä toimintoja
  • Toimitat innovatiivisia palveluja

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

 
Share