Sisällönhallinta

Sisällönhallintapalvelut (Enterprise Content Management, ECM) auttavat organisoimaan, tallentamaan, löytämään ja käyttämään yrityksen tietosisältöjä entistä helpommin.

Erilaisten sisältöjen, kuten dokumenttien, ääni- ja kuvatiedostojen, raporttien, verkkosivustojen ja arkistojen hallinta kannattaa järjestää erillisten järjestelmien sijasta yhdellä ECM-ratkaisulla. Ratkaisu sisältää sisältö- ja liiketoimintaprosesseihin liittyvät palvelut, jotka soveltuvat kaikenlaisten sisältöjen hallintaan ja ovat integroitavissa liiketoimintasovelluksiin.

Mitä ECM:ltä on lupa odottaa?

Tehokas sisällönhallinta auttaa seuraavissa asioissa:

Löydät tarvittavat asiat nopeasti
Pidät asianmukaiset ja ajankohtaiset sisällöt helposti saatavissa ja nopeasti löydettävissä.

Hallinnoit olemassa olevia sisältöjä
Voit pitää hyvää huolta arvokkaista sisällöistäsi hyödyntämällä ECM-ratkaisujemme edistyksellisimpiä ominaisuuksia, kuten sisällön elinkaaren ja versioiden hallintaa, personointia, auditointia ja turvatarkistuksia, muunnos- ja säilytyspalveluja.

Käytät uudelleen kaikkea mitä voit
ECM on huomattavasti turvallisempi paikka säilyttää arvokasta tietoa kuin paikalliset kovalevyt, sähköpostikansiot tai jaetut, tiimikohtaiset tietovarastot. ECM mahdollistaa myös organisaation tietopääoman uudelleenkäytön ja tehostaa näin tietotyöntekijöiden toimintaa.

Säilytät kaiken tarvittavan
Lainsäädäntö ja erilaiset muut säädökset ja määräykset vaativat, että tiettyjä tietoja on säilytettävä tietty aika, ennen kuin se voidaan – tai joissain tapauksissa täytyy – poistaa.

Poistat mitä voit
Kun tiedon määrä lisääntyy jatkuvasti, ECM:n avaintehtäviä on arkistointi ja tarpeettoman tiedon tehokas poistaminen. Tarpeeton tieto vain hidastaa ja tukkii järjestelmiä samalla tuhlaten kapasiteettia ja rahaa.

Tieto kumppanina

Täydellinen valikoima ECM-ratkaisuja ja -palveluja:

  • ECM-strategian luontiin tai business casen luomiseen tähtäävä konsultointi
  • Ratkaisujen toimitus ja käyttöönotto dokumentin- ja tapaustenhallintaan, verkkokokemuksen hallintaan, arkistointiin ja hakuihin
  • Sovelluspalveluiden hallinta, joka vapauttaa hallinnoimasta, ylläpitämästä ja kehittämästä ECM-sovelluksia
  • Standardoitu asian, asiakirjan ja arkistoinnin hallintajärjestelmä - Tiedon Public 360° -ratkaisu
  • Tuote- ja alustatukipalvelut maailman johtaville teknologioille, kuten EMC Documentum ja IBM Filenet
  • ECM as a Service, kun haluat avaimet käteen -ratkaisun, joka ei vaadi alkuinvestointia ja josta maksat ennustettavasti käytön mukaan

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Share