Tiedon testauspalvelut – varmaa laatua

Onko ongelmasi jatkuvasti muuttuvat liiketoiminnan tarpeet ja resurssien saatavuus? Lopputuotteiden parempi laatu? Nopeampi markkinoilletulo laadusta tinkimättä? Entä jos saisit taattuja tuloksia ja aikataulussa pysyvän toimituksen jopa kustannuspaineen alla? Tiedon testauspalveluja käyttämällä voit keskittyä ydinosaamiseesi ja tehdä testauksesta tuottavan sijoituksen.

Keskeiset hyödyt

Testaukseen panostaminen auttaa lisäämään myyntiä, kun laadukkaat tuotteet saadaan markkinoille nopeammin ja asiakastyytyväisyys kasvaa. Samalla prosessisi tehostuvat, niiden kypsyysaste nousee ja liiketoiminnan asiantuntijasi vapautuvat keskittymään keskeisiin tehtäviinsä. Mikä tärkeintä, saavutat kustannussäästöjä samalla kun testauksen tehokkuus lisääntyy.

  • Helpotat työpaineita – henkilöstösi pääsee tekemään strategisempia tehtäviä
  • Saat parempaa testausasiantuntemusta – auttaa toimimaan yhä mutkistuvammassa teknologiaympäristössä
  • Hyödyt mittakaavaedusta – keskitetystä testauksesta kustannuksiltaan edullisemman ulkoistuksen kautta
  • Tasapainotat jopa päivittäistä työkuormitusta – aina juuri oikea määrä testaajia
  • Alemmat työkalujen ja prosessien investointi- ja aloituskustannukset – parempi joustavuus ja skaalautuvuus

Testauspalvelut

Tiedon kattava testaustarjooma tukee koko testausprosessiasi. Se kattaa testauksen konsultoinnin, käyttöönoton, koulutuksen ja tuen.

  • Managed Test Centre: toiminnallisuustestaus, integraatiotestaus, järjestelmätestaus ja käyttäjähyväksyntätestaus
  • Test Tools as a Service: palveluna tarjottavat testauspalvelut, kuten työkalut kaikkiin testaustarpeisiin, pilvipalvelut, jatkuvat palvelut, evaluointi- ja suositustyökalut
  • Sovellusten suorituskyvyn hallinta: suorituskykytestaus, suorituskyvyn seuranta, suorituskyvyn optimointi, ongelmanetsintä ja modifikaatiot
  • Testauksen automatisointi: automaatio, testausympäristön suunnittelu, kehitys ja käyttöönotto, skriptien luonti, ajo ja ylläpito
  • Sovellusten turvallisuustestaus: käyttäjäohjattu ja automaattinen staattinen testaus (lähdekoodin skannaus) ja dynaaminen sovellustestaus (penetraatiotestaus)

Miksi kumppaniksi Tieto?

Meillä on laaja kokemus ja syvällinen tietämys testauksesta eri toimialoilla, ja sen vuoksi pystymme tuomaan asiakkaillemme ainutlaatuista liiketoiminnan lisäarvoa. Pystymme tukemaan testaustoimintojasi yli 500 testausammattilaisen osaamisella 6 maasta, ja meillä on ohjelmistotestaukseen keskittyvä osaamiskeskus. Globaalin toimitusmallimme ansiosta voimme taata kilpailukykyisen hinnan käyttämällä eri puolilla maailmaa toimivia ammattilaisiamme.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme! Saat nopeasti lisätietoa siitä, miten testauksesi voi tuottaa parhaat tulokset.

Share

Ota yhteyttä

Sami Suro
Solution manager, Testing Services
+358400743788
Sarang Dewaikar
Director, Testing services
+917767015270