Tiedon palvelutarjonta

IBM:n ja Tiedon yhteiset ratkaisut määritellyille markkinoille

Jotta innovaatiopanostuksemme olisi mahdollisimman tehokkaasti kohdistettu, Tiedon ja IBM:n liitto perustuu tietyille markkinoille kehitettyihin yhteisiin ratkaisuihin. Tällä hetkellä näitä ovat Pohjoismaat ja Venäjä.

Esimerkkejä tarjoomasta:

TIETO TEST TOOL AS A SERVICE (TTAAS)

Joustava, kustannuksiltaan edullinen testausratkaisu, johon kuuluvat myös testauspalvelut. Sinun ei tarvitse investoida oman testausympäristön ylläpitämiseen. Perustuu osittain IBM Rational Quality Manager -tarjontaan.

TIETO DEVELOPMENT PLATFORM AS A SERVICE (DPAAS)

IBM Rational Portfolio -ratkaisuun perustuva, ulkoistettu palvelu, joka hinnoitellaan joustavasti käytön määrän perusteella. Voit keskittyä tuottamaan laadukkaita ohjelmistoja sen sijaan, että joutuisit jatkuvasti painimaan kehitysympäristösi kustannuspaineiden ja projektien läpimenoaikojen kanssa.

TIETO AIX CAPACITY SERVICES

IBM Power -teknologiaan perustuva kapasiteettipalvelu, joka tähtää elinkaarikustannuksiesi edullistamiseen. AIX-kapasiteettipalvelun pohjana oleva virtualisoitu IBM Power -teknologia takaa luotettavan, skaalautuvan palvelutarjonta-alustan.

TIETO CASE MANAGEMENT

Auttaa alentamaan kehityskustannuksiasi ja nopeuttamaan markkinoilletuloasi mahdollistamalla liiketoimintakohtaisten case management -ratkaisujen nopeamman käyttöönoton. Case Management pohjautuu IBM Filenet -teknologiaan.

TIETO CARD SUITE

Helpottaa suuren tapahtumatietomäärän käsittelyä turvallisessa, moninkertaistetussa ympäristössä. Card Suite on suurten rahoituslaitosten ratkaisu ja samalla vakaa korttiliiketoiminnan kehittämisen ja ylläpidon alusta. Card Suite perustuu IBM Power -alustaan.

TIETO BUSINESS PROCESS PERFORMANCE SERVICE

Antaa yleisnäkymän liiketoimintaprosessien toimivuuteen. Jo  muutamassa viikossa saat visuaalisen näkymän prosessiisi ja näet selvästi, missä on kehittämisen varaa. Jos esimerkiksi asiakaslaskutus toimii hitaasti ilman näkyvää syytä, Tiedon asiantuntijat voivat ehdottaa välittömiä parannustoimia laajan referenssipohjansa ja prosessien toimivuudesta kertyneen asiantuntemuksensa perusteella. Jatkuva prosessien toimivuuden tarkkailu liittää yrityksesi strategiset tavoitteet ja seurannan mittarit saumattomasti päivittäiseen toimintaan.

TIETO  ITAP CLOUD

Helpottaa sopeutumistasi vaihteleviin kapasiteettitarpeisiin samalla kun alentaa kuluja ja elinkaarikustannusta. iTAP:in avulla pystyt keskittymään sovellukseen alustan sijasta. iTAP on rakennettu IBM Power -teknologian pohjalle ja soveltuu asiakkaille, joiden alustana on IBM i.

Share

Ota yhteyttä

Riikka Pyykkö
Head of Alliance Coordination
+358408342285
riikka.pyykko@tieto.com