Tiedon palvelutarjonta

Digitaaliset palvelut tehokkaan yhteistoiminnan avain

Syvällinen toimialaratkaisuosaamisemme yhdistettynä Microsoftin vertaansa vailla olevaan teknologiseen kyvykkyyteen tuottaa asiakkaalle tuntuvia liiketoimintahyötyjä.

Ainutlaatuinen näkemys liiketoiminnasta ja kuluttajista

Tieto ja Microsoft ovat yhdessä luoneet monia toimialaratkaisuja, jotka perustuvat syvälliseen ymmärrykseen liiketoiminnan ja kuluttajan vaatimuksista. Meillä on ratkaisu liiketoiminnan vahvistumiseen, olipa tarpeesi toimialaan liittyvä tai yleisemmällä tasolla.

Kokemukseen perustuva kumppanuus

Microsoftin ja Tiedon liitto on tulosta yli 15 vuoden läheisestä yhteistyöstä ja yhteisten ratkaisujen kehittämisestä eri toimialoille. Yhteistyön hedelmänä tarjoamme johdonmukaisia, integroituja palveluja ja kestäviä kokonaisratkaisuja. Microsoft on tunnustanut sitoutumisemme asiakasyritysten tuottavuutta parantavaan yhteistyöhön nimittämällä Tiedon yhdeksi harvoista Business Productivity Private Cloud -kumppaneistaan koko maailmassa ja myöntämällä meille korkeimman kumppanuustason.

Muutosvauhdin nopeuttaminen

Microsoft ja Tieto tuottavat yhdessä uuden sukupolven digitaalisia palveluja, jotka perustuvat molemminpuoliseen yhteistyöhön ja asiakastarpeiden syvälliseen ymmärtämiseen. Hyödyntämällä Microsoftin työkaluja ja Tiedon toimialatuntemusta tarjoamme parhaat ratkaisut kilpailuedun luomiseksi yrityksellesi. Meillä on kokemusta laajojen, uudelleenkäytettävien ratkaisujen nopeasta toteuttamisestaMicrosoftin työkaluilla erilaisissa pilvipalveluissa. 

 

 

 

 

Share

Ota yhteyttä

Teemu Salovaara
Alliance Manager
teemu.salovaara@tieto.com