Tiedon palvelutarjonta

Palvelut kattavat SAP-investontiesi koko elinkaaren

Yritystoiminnassa on selkeä pyrkimys räätälöidyistä sovelluksista vakioituihin ratkaisuihin ja tarve käyttää palveluja hyväksi laajemmin. Siksi painopistealueitamme ovat:

Konsultointi: Asiantuntevaa neuvontaa, joka pohjautuu vahvaan toimialatuntemukseen. Tarjoamme SAP-ratkaisun juuri sinun yrityksesi liiketoimintatarpeisiin tai teknisiin ongelmiin.

Järjestelmäintegraatio: Lisäarvoa tuottavien ratkaisujen suunnittelu ja toteutus sekä täydellinen integraatio SAP:n ja muiden valmistajien sovellusten välillä.

Sovellushallinta: Aloitteellinen sovellustesi käyttöpalvelu, johon kuuluvat myös loppukäyttäjätuki, ylläpito, kehitystyö ja muutospalvelut.

Infrastruktuurin hallinta: SAP-alustan tarjoaminen palveluna, SAP-sovellusten taustajärjestelmät standardoiduin, skaalautuvin menetelmin.

Tiedolla on useita Run SAP -sertifioituja osaamiskeskuksia, jotka hoitavat SAP-sovellusten elinkaaren mittaista hallintaa sekä tarjoavat integroidun, sertifioidun Solution for Mill Industries -ratkaisun prosessiteollisuudelle. Aktiivinen osallistumisemme SAP:n innovaatio-ohjelmiin ja ennakkotestauksiin antaa sinulle oivallisen mahdollisuuden hyötyä SAP:n viimeisimmistä innovaatioista.

Share

Ota yhteyttä

Jari Hopia
Head of SAP Presales
+358400459745