Riittävätkö resurssit vastaamaan riskeihin ja uhkakuviin?

Edistämme kokonaisturvallisuutta yhteiskunnassa eri tasoilla. Kyberturvallisuus, turvallisuusviranomaisten tilannekuva ja kriittisen infrastruktuurin suojaaminen ovat esimerkkejä ratkaisualueistamme.

Turvallisuusviranomaistyön tehostaminen

Tiedon turvallisuusviranomaisosaamiskeskuksessa toimii +100 turvallisuusviranomaistoimialan ICT asiantuntijaa. Lue miten turvallisuusviranomaisosaamiskeskus palvelee asiakkaitamme.

Ennakoiva tilannekuva johtamisen tukena

Tietokoneiden laskenta- ja tallennuskapasiteetti kasvaa ja tietokoneet pystyvät oppimaan asioita tehokkaammin kuin koskaan. Esimerkiksi vihapuheen seurannassa tietokoneen voisi kouluttaa poliisin avuksi. Lue lisää miten ennakoiva analytiikka voi auttaa resurssikriittisissä tehtävissä.

Kyberturvallisuus ja tietoturva

Haittaohjelmatapaukset, verkkohyökkäykset ja mutkikas salasala- ja pääsyoikeuksien hallinta on tavallisia päänsärkyjä monessa organisaatiossa. Tietoturva-asiantuntijamme auttavat organisaatiotasi ymmärtämään tietoturvan nykytason ja pullonkaulat. Lisäämällä automatiikkaa ja kokonaishallintaa turvataan digiajan palvelutLue lisää Tiedon Security start-up-sivustoltamme englanniksi.

Share

Ota yhteyttä

Matti Ristimäki
Head of Wellbeing, Data-Driven Businesses & Public
+358407487373