Suomalaisen työeläkejärjestelmän asiantunteva kumppani

Suomalainen työeläkejärjestelmä on jatkuvassa muutoksessa: väestön eliniän pidentyminen, huoltosuhteen heikkeneminen, talouden rakennemuutos, kilpailuedellytysten luominen, harmaan talouden kasvu, rahoituksen kestävyys ja riittävän eläketurvan varmistaminen ovat pitäneet työeläkelainsäädönnön muutosten kohteena 1990-luvun puolivälistä alkaen.

Lakimuutosten ja teknologiakehityksen myötä tietojärjestelmiä on uudistettu vastaamaan työeläkeyhtiöiden asettamia liiketoiminnallisia ja teknologisia vaatimuksia.

Tieto kehittää yhdessä asiakkaiden kanssa seuraavan sukupolven IT-ratkaisuja ja tehokasta liiketoimintaa. Toimintamallien muutos antaa mahdollisuuden uusille yhteistyö- ja palvelumuodoille. Kokonaisvaltaiset IT-palvelut parantavat eläkeyhtiöiden operatiivista kustannustehokkuutta ja varmistavat laadukkaan asiakaspalvelun myös sähköisissä asiointikanavissa. Ajantasainen tieto kertyneestä eläkkeestä ja niiden perusteena olevista tuloista ehkäisee harmaan talouden kasvua ja luo läpinäkyvyyttä työeläkejärjestelmän toimivuudesta myös tulevaisuudessa.

Keskeiset työeläketoimijat luottavat Tiedon monikymmenvuotiseen toimialaosaamiseen. Yhteinen tavoitteemme on suomalaisen työeläkejärjestelmän menestyksen turvaaminen muutosten keskellä.

Lue lisää vakuutusyhtiöille suunnatuista IT-ratkaisuistamme englanniksi (www.tieto.com).

Jaa: