Tartu haasteeseen lyömällä pöytään alan parhaat palvelut!

Televiestintäliiketoimintaan on viime aikoina tullut mukaan uusia haastajia. Selviääkö yrityksesi siitä? Totta kai, sillä menestyksessä on kyse oikeiden palveluiden tuomisesta markkinoille oikeiden kumppanien avulla. Tämä on nyt helpompaa kuin koskaan.

Olemme pilvipohjaisten palveluiden asiantuntija eri toimialoilla ja autamme teleoperaattoreita  laajentamaan ja nopeuttamaan palvelutarjontaansa. Kilpailu kiristyy ja kuluttajat vaativat älykkäitä, joustavia ja kustannustehokkaita palveluja, joiden on myös oltava saatavilla heti ja helposti.   

Monipuolinen osaamisemme ja kumppaniyhteistyö takaavat, että teleoperaattorit saavat uudet palvelut nopeasti markkinoille. Nykyisessä markkinatilanteessa lanseerausnopeudella on suuri merkitys yrityksen menestykselle. Palveluiden tulee lisäksi olla kustannustehokkaita ja tässä haasteessa auttavat pilvipalvelut.      

Tieto on televiestintäteollisuuden teknologian ja hallinnon kehittämisen edelläkävijä. Meillä on yli 25 vuoden kokemus operaattorien infrastruktuurin rakentamisesta ja tunnemme myös tulevaisuuden haasteet. Autamme asiakkaitamme parantamaan asiakastyytyväisyyttään, optimoimaan palvelujaan ja turvaamaan niiden käyttövarmuuden. Me palvelemme koko liiketoimintasi kehitystä.

Syvällinen toimialaosaamisemme yhdistettynä viimeisimpiin IT-ratkaisuihin ja teknologioihin auttaa asiakkaitamme löytämään uusia tulolähteitä, ja aikaansaamaan säästöjä.

Lue lisää teleoperaattoreille suunnatuista IT-ratkaisuistamme englanniksi (www.tieto.com)

Share