Kaupan alalla tarvitaan vahvoja yhteistyökumppaneita

Teknologian nopea kehitys vaikuttaa vähittäiskauppaan enemmän kuin useimpiin muihin aloihin. Ostokäyttäytyminen muuttuu, mutta toisaalta kauppiailla on enemmän tietoa asiakkaistaan ja tarjolla monenlaisia uusia toimintatapoja.

Strategisia päätöksiä tehtäessä kannattaa muistaa, että yksi tärkeimmistä menestyksen avaimista on uusi teknologia. Mutta minkälaisia ratkaisuja tarvitaan? Miten nopeasti muutokset pitäisi tehdä? Miten paljon olemassa olevaa tietotekniikkaa voidaan säilyttää? Mitä toimintoja kannattaa ulkoistaa?

Big Data Analytics, monikanavaisuus, asioiden internet (Internet of Things) ja automaatio tuovat upeita uusia mahdollisuuksia kaupan alalle . Näiden toteuttaminen vaatii kuitenkin ERP-, BI- ja CRM-järjestelmien sekä muiden liiketoimintaratkaisujen muodostamaa integroitua perustaa.

Alan vahvaa osaamista

Tieto on Pohjoismaiden suurin IT-alan kokonaisratkaisujen toimittaja. Consulting and Systems Integration -yksikössämme työskentelee kaikkiaan noin 4 000 henkilöä, ja palveluksessamme on noin 1 000 liiketoimintaratkaisujen konsulttia.
Meillä on vahvaa kaupan alan osaamista ja olemme erikoistuneet räätälöimään muun muassa Oraclen, SAP:n ja Microsoftin ohjelmistoja niin, että yritysten tehokkuus paranee ja myynti nousee.

Vahva yhteistyökumppani on tärkeä

Digitalisoitumisen edetessä ja teknologian kehittyessä monet yritykset haluavat ulkoistaa IT-toiminnot asiantuntijoille pysyäkseen mukana kehityksessä. Tiedon tarjoamat pilvipalvelut kattavat kaikki tarpeet. 
Kaupan alan yritykset tarvitsevat innovatiivisen ja ennakoivan IT-yhteistyökumppanin pystyäkseen vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin.

 

Share