Meillä saat mahdollisuuden vaikuttaa

Opiskeletko vielä mutta olet pikku hiljaa kääntämässä katsettasi IT-alan tarjoamiin mahdollisuuksiin? Voimme ilolla kertoa, että niitä on valtavasti! IT-ala muuttuu vauhdilla, ja Tiedolla pääset mukaan muutoksen eturintamaan.

Tieto careers for students

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa. Pääset luomaan uusia IT-ratkaisuja, palveluja ja tuotteita, jotka eivät hyödytä vain asiakkaidemme liiketoimintaa vaan koko yhteiskuntaa. Tieto on asiantuntemuksellaan ja tietotaidollaan sitoutunut kehittämään yrityksiä ja yhteiskuntaa informaatioteknologian avulla, tavoitteena paremmin toimiva tulevaisuus. Jotta voimme olla ihanteellinen kumppani asiakkaillemme, meidän on jatkuvasti rikottava rajoja, pyrittävä uudenlaiseen ajatteluun sekä etsittävä uusia näkökulmia asiakkaidemme kohtaamiin haasteisiin. 

Autamme asiakkaitamme kilpailukyvyn parantamisessa ja uusien liiketoimintamahdollisuuksien tunnistamisessa. Meille kyse on

  • uteliaisuudesta,
  • yhteistyöstä,
  • uusien näkökulmien löytämisestä haasteisiin ja ratkaisuihin,
  • kyvystä ennustaa seuraavaa siirtoa sekä
  • osaamisesta soveltaa tätä näkemystä,

jotta asiakkaamme pääsisivät eroon monimutkaisista prosesseista ja keskittyisivät liiketoiminnan kasvattamiseen.

Olemmekin jatkuvasti yhteydessä opiskelijoihin ja vastavalmistuneisiin, tarjoten heille monipuolisia mahdollisuuksia oppia enemmän meistä ja alastamme.

Harjoittelu- ja trainee -ohjelmat 

Järjestämme useita eri harjoittelu- ja trainee -ohjelmia eri puolilla Eurooppaa. Seuraa sivujamme ja löydä ajankohtaiset ja käynnissä olevat ohjelmat. 

Messut ja tapahtumat

Olemme näkyvästi mukana myös opiskelijamessuilla ja -tapahtumissa, ja järjestämme usein tapahtumia omissa tiloissamme. Seuraa sivuamme ja sosiaalisen median kanaviamme ja löydä missä meitä voi tavata.

Tiedolla pääset vaihtamaan ajatuksia huipputiimien ja -ammattilaisten kanssa, joilla asenne on kohdallaan. Teet töitä loistavien kollegoiden kanssa maailmanlaajuisessa ja edistyksellisessä työympäristössä. Tervetuloa Tiedolle.

Share