Generation-T -ohjelma

Tervetuloa mukaan Tiedon Generation-T -ohjelmaan, joka tarjoaa näköalapaikan IT-alan kiehtovaan maailmaan. Ohjelman aikana pääset työskentelemään mielenkiintoisten ja haastavien asiakasprojektien parissa ja pääset monipuolisesti kehittämään omaa osaamistasi.

 

Voit nyt hakea GenT-harjoittelupaikkoihimme Suomessa - hakuaika on 18.4.-2.5.! Avoimet tehtävät löydät alta. 
Application period for our GenT trainee positions in Finland is now open (18.4. - 2.5.)! You can find all open positions below.
 

Finance trainee (Espoo, Finland)
Solution Consultant trainee (Espoo, Finland)
Sales Analyst trainee (Espoo, FInland)
Business Consultant trainee (Espoo, Finland)
Enterprise Content Management (ECM) Solution Consultant trainee (Espoo, Finland)

Mikä on Generation-T?

Generation-T (GenT) on Tiedon räätälöimä trainee-ohjelma sinulle, joka haluat lennokkaan lähdön työurallesi. Traineena sinulle tarjoutuu upea näköalapaikka eri liiketoiminta-alueisiimme ja saat loistavan mahdollisuuden tutustua laaja-alaisesti Tietoon, tuotteisiimme, palveluihimme ja asiakkaisiimme viiden eri koulutusmoduulien kautta. Tulet työskentelemään Tiedossa esimerkiksi myynnin, projektinhallinnan tai konsultoinnin parissa, mutta kuitenkin samassa roolissa ja tiimissä koko ohjelman ajan. 

trainee_workshop_tieto_gent_2014.png
 

10 kuukautta kestävä ohjelma järjestetään yhteistyössä Norjan ja Ruotsin kanssa, ja ohjelman aikana pääset osallistumaan useisiin koulutustilaisuuksiin Tiedon eri toimipisteissä (Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tšekeissä). Koulutusten ja perehdytyspäivien aikana pääset verkostoitumaan sekä muiden Gen-T:läisten että Tiedon avainhenkilöiden kanssa.

Kenelle ohjelma on tarkoitettu?

Olet oikea ihminen hakemaan ohjelmaan, jos 

  • olet kiinnostunut työskentelemään IT-alalla sekä halukas oppimaan ja kasvamaan
  • olet motivoitunut, proaktiivinen, avoin ja sinulla on uusia innovatiivisia ideoita ja halua ajaa muutosta
  • olet valmistumassa lähiaikoina tai sinulla on jo akateeminen tutkinto ja enintään 2 vuotta työkokemusta
Mitä ohjelma tarjoaa sinulle? 

Generation-T:läisenä saat mahdollisuuden työskennellä Pohjoismaiden suurimmassa IT-talossa sinua inspiroivien asioiden parissa. Tulet myös oppimaan kulttuuristamme sekä tutustumaan tuotteisiimme ja palveluihimme monipuolisesti – kansainvälisessä työympäristössä. Tämän lisäksi pääset rakentamaan tärkeitä verkostoja, jotka tulevat tukemaan sinua tulevaisuuden urallasi. Ohjelman koulutuspäivien aikana tutustut teoriassa myyntiprosessien hallintaan, asiakaslähtöisyyteen ja konsultointiin, sekä pääset hyödyntämään opittuja asioita käytännössä työstämällä asiakasprojekteja yhdessä muiden Gen-T:läisten kanssa.

tieto_kickoff_080916.png

 Seuraa ohjelmaan liittyviä uutisia sosiaalisessa mediassa!

 

Share

Ota yhteyttä

Katja Heikkilä
HR Specialist
+358207250327
Lue lisää (Q & A)