Tieto vahvistaa kestävän kehityksen IT-palvelujen tarjontaansa tukemalla kestävän kehityksen SAP -ratkaisuja

TIETO OYJ LEHDISTÖTIEDOTE 14.11.2012 KLO 09.00

Tieto tuo markkinoille kestävän kehityksen SAP®-ratkaisuja tukevia uusia palveluja, jotka vahvistavat Tiedon kestävän kehityksen IT-palvelujen tarjontaa. Laajennetun SAP-yhteistyön kautta Tieto tarjoaa kaikkia kestävän kehityksen SAP-ratkaisuja tukevia palveluja. Tiedon palvelut auttavat yrityksiä ja organisaatioita hallitsemaan arvoketjuja kestävän kehityksen näkökulmasta. Palvelut tukevat niin operatiivisten toimintojen kuin hallinnonkin tavoitteita.

"Useat ydintoimialojemme asiakkaat ovat osoittaneet suurta kiinnostusta kestävän kehityksen ratkaisuihin. Olemme erittäin tyytyväisiä laajennettuun Pohjoismaiseen yhteistyöhön SAPin kanssa kestävän kehityksen ratkaisujen osalta", sanoo Tiedon Robert Kaup, Head of SAP Growth Business. "Muiden SAP-ratkaisujen palveluvalikoimaamme täydentävä uusi palvelutarjooma tähtää asiakkaidemme liiketoiminta-arvon ja kestävän kehityksen suoritustason parantamiseen."

Tieto on kehittänyt kestävän kehityksen SAP-ratkaisujen ympärille palveluja, jotka keskittyvät neljään tärkeään kestävän kehityksen osa-alueeseen. Operatiivisten riskien hallinta auttaa yrityksiä noudattamaan säännöksiä ja sen lisäksi pyrkii ennakoivaan toimintaan, joka vähentää ympäristöön, terveyteen ja turvallisuuteen liittyviä riskejä.  Kestävän kehityksen raportointi ja analysointi auttaa suunnittelemaan ja mittaamaan yrityksen kestävän kehityksen suoritustasoa Global Reporting Initiative (GRI) -sertifioitujen raportointityökalujen avulla. Energia- ja ympäristöresurssien hallinta keskittyy tietojen keruuseen, jolla voidaan tehostaa energian kulutuksen ja kustannusten hallintaa. Tuoteturvallisuus ja -vastuu auttaa yrityksiä valmistamaan kestäviä tuotteita ja takaamaan muuttuvien säännösten tehokkaan noudattamisen.

"Olemme hyvin iloisia , että voimme vahvistaa kestävän kehityksen IT-tarjoomaamme yhteistyössä SAP:n kanssa", sanoo Tiedon Pellervo Hämäläinen, Vice President, Communications, IR and CR. "Meille on erittäin tärkeää, että voimme auttaa asiakkaitamme parantamaan sekä taloudellista että ympäristöön ja sosiaaliseen vastuuseen liittyvää tulosta. Uskomme, että IT on merkittävä kestävän kehityksen edistystekijä."

Tieto on kestävän kehityksen edelläkävijä IT-sektorilla. Yrityksen vihreät IT-palvelut auttavat asiakkaita vähentämään huomattavasti hiilidioksidipäästöjä. Vuonna 2012 Tieto pääsi Carbon Disclosure Leadership -indeksiin. Tiedon yritysvastuuraportti julkaistiin toukokuussa 2012. Ulkopuolinen tarkastaja on varmentanut raportin AA1000-varmennusstandardin (2008) mukaisesti GRI 3.1 -version tasolle A+. Raportti on myös Tiedon vuotuinen YK:n Global Compact -vaatimusten mukainen edistymistä koskeva tiedonanto, joka luokitellaan GC Advanced -tasolle.

Lisätietoja:
Robert Kaup, Tiedon Head of SAP Growth Business, puhelin +43 66 4521 4502, robert.kaup (at) tieto.com
Pellervo Hämäläinen, Vice President, Communications, IR and CR Tieto, puhelin +358 40 674 5257, pellervo.hamalainen (at) tieto.com

TIETO OYJ

JAKELU
Keskeiset tiedotusvälineet

Tieto on Pohjois-Euroopan johtava tietotekniikka- ja tuotekehityspalveluyhtiö. Pitkälle erikoistuneiden tietotekniikkaratkaisujemme ja -palvelujemme sekä vahvan teknologia-alustamme ansiosta voimme tarjota merkittäviä liiketoimintahyötyjä niin paikallisille kuin kansainvälisesti toimiville asiakkaillemme. Olemme luotettu kumppani liiketoiminnan muutoksessa ja riittävän lähellä asiakkaitamme ymmärtääksemme näiden yksilölliset tarpeet. Palveluksessamme on noin 18 000 tietotekniikan asiantuntijaa, ja yhteisenä tavoitteenamme on olla johtava palveluintegraattori, joka luo parhaita palvelukokemuksia tietotekniikan alueella. www.tieto.fi

SAP ja kaikki SAP-logot ovat SAP AG:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Saksassa ja useissa muissa maissa. Kaikki muut mainitut tuotteiden ja palvelujen nimet ovat niiden omistajayritysten tavaramerkkejä.

Julkaistu: 
14 Marraskuu 2012
Share